Dragon och Rosépepparsås

Vi hade lövbiff över från igår, och sallad, men ingen sås, så jag tänkte jag gör en på det som finns hemma… Så gudomligt gott! =)

  • 100 g smör
  • ca 1 dl grädde
  • 1 buljongtärning
  • dragon
  • krossad rosépeppar efter smak
  • 4-5 dl creme fraiche

Smält smöret och rör ner grädden, smula i buljongen och ha i resten av kryddorna, sen ner med Creme fraichen och låt det koka upp. 😉 Mumsigt värre!

4 ägg

till frukost och en klick kaviar. Kaffe och lite smör. Nu till lunch blev det köttsoppa på buljong och lövbiffen från igår och så lite smör. Förmodligen så blir det lövbiff ikväll också då det finns en hel del över. Vi har precis kommit hem, var in och lade om Fredriks tumme på förmiddagen och sen blev det lite kaffe hos svärföräldrarna då vi lämnade Cornelis där. 😉 Nu kommer snart tjejerna hem och jag måste sätta mig och plugga, då jag har en uppgift som ska vara inne idag!