Pizzakorv

pizzakorvDu behöver:
Bra korv
Tomatpure
Purjolök/champinjoner/jalapeño
Ost
ev. pizzakrydda, svartpeppar, tabasco eller dyl.

Dela korvarna på längden, bred på tomatpuré, purjolök/champinjoner/jalapeño , och avsluta med ost. In i ugnen tills de osten smält och ser goda ut. 😉

Mikropizza utan bröd

mikropizzaHur enkelt och smidigt som helst, och hur gott som helst!

Du behöver:
Skinka
purjolök
majonnäs
ost
ev. lite tomatpuré
och oregano om ni vill.

Lägg skinkan lite fluffigt, på med majonnäs, lite tomatpure, strö över purjolöken och slutligen osten. In i mikron 1 minut. Njut!

Går ju att variera i det oändliga!

Frukostdags

mikropizzaEfter en härlig ofrivillig powerwalk var det riktigt skönt att komma in och äta lite. Jag var lite sugen på den hemgjorda pizzan som blev kvar från igår, men sånt ska ju inte jag äta, så jag gjorde en egen variant och den var den godaste pizzan ever! Mycket godare än jag trodde det skulle bli. Så prova gärna. Receptet kommer ovan.

50-dagarsutmaning

Jag känner att jag behöver något konkret att hålla mig till just nu. Det har gått lite trögt faktiskt, med på tok för lite planering. Men nu har jag bestämt mig för att de kommande 50 dagarna ska bli bra. De sträcker sig över midsommarhelger, och idag är dag 1. Det är bara några veckor kvar i skolan, sen är jag ledig med mina barn en vecka innan jag börjar jobba veckan innan midsommar. Nu ska jag försöka få upp mina tjejer, som inte verkar bli något större problem då de redan slåss där nere. Sen ska jag fixa lite frukost till dem, gå med killarna till dagis, och sen hem och äta frukost själv. Sen blir det en tripp tillbaka till dagis då Charlie ska på 1,5 års kontroll, så jag får vara lite aktiv här på morgonen nu.