Måndag

och sista tentan för den här terminen är skriven. Jag hoppas innerligt att det gick bra. Nu har vi bara en redovisning kvar och en rapport som ska lämnas in senast fredag, sen så har jag sommarlov en hel vecka innan det är dags att sommarjobba. Det känns inte jätteroligt att jobba hela sommaren, men det är välbehövligt… tyvärr. I veckan kommer i alla fall min älskade Jessica och hennes son Albin upp från Göteborg och det ska bli SÅ mysigt! Jag fullkomligt längtar!

Vad gäller maten så har jag idag ätit kycklingben och kycklingvingar (rester) till frukost, samt en mugg kaffe med lite smör i. Sen blir blev det revbenspjäll och skinkschnitzel till middag tillsammans med lite tzatziki. Riktigt gott!garantoliver Och nu framför tv:n blev det ett gäng oliver. Jag köpte en ny smak i helgen och jag föll pladask! Så himla goda! Har ni inte testat dem så måste ni, det är underbara! Helt klart mitt lördagsgodis framöver…

Sen har jag även köpt ett hopprep som jag hoppas på att jag ska använda. Det har dock inte kommit än, men jag köpte det idag från MaxPuls, och de skickade det idag så det borde vara här vilken dag som helst. Tack för snabb service!