Gott Nytt År

Då har sista dagen för i år kommit. Jag hoppas ni firar den och ser fram mot ett nytt spännande år.

Maten är förberedd, nu ska jag bara slänga på mig lite smink och kläder innan våra gäster anländer. Önskar er ett riktigt gott slut och ett underbart 2014! Kram

Avslutar med en bild som Chris Powell la upp på Instagram, säger det mesta 😉

20131231-160444.jpg

Sista arbetsdagen för i år

är nu ett minne blott… Kom hem för en timme sedan och har hunnit med att gosa lite med resten av familjen, spela lite Skylanders med Cornelis och plockat fram lite småplock och fixat en mugg te. Väntar på att grabbarna ska somna så Fredrik kan komma och göra mig sällskap.

Dag 3 idag, och den har gått bra den också, men jag har varit lite mer hungrig än jag brukar normalt sätt, men det vet jag ju att jag brukar bli, men det har gått bra med maten. Tacksam för att jag idag åt frukost.

I morrn är det årets sista dag och det känns fräscht med en nystart. Lika mysigt som det är att plocka fram julen blir det att blocka undan den igen. Skulle önska att den här konstiga slemmet i halsen försvann också så man slapp hostan… Det var över 4 år sedan jag var förkyld så jag kanske inte ska gnälla, men det är fasen så jobbigt! Skönt att jag inte är snorig i alla fall…

I morrn är det nyårsafton, hur firar ni? Vad har ni tänkt äta? Vad är lyx för er?

God Morgon

20131230-055046.jpgDet var väldigt länge sedan jag åt frukost så här tidigt. Men i morse var jag faktiskt hungrig, så när allt ändå var klart och bara lägga upp på tallriken så tänkte jag passa på 😉 Räkor, ägg, avokado och majonnäs. Gott! Vilken lyxfrukost!

Jag är beredd på lite mer hunger de här första dagarna efter veckor av skräpmat. Igår åt jag ju dessutom bara ett mål i stort sätt. Men jag var inte hungrig då 🙂

Nu ska jag försöka slänga i mig det sista här och ge mig av till jobbet efter en veckas ledighet. Tur man är ledig i morrn igen. 🙂 men nu sista jobbardagen för i år.

Upp och Hoppa!

God Kväll

Nu har jag fått lite ordning på bloggen, eller i alla fall så pass så att jag kan använda den. Utseendet kommer nog att förändras en hel del under tidens gång. Då jag kommer jobba en hel del framöver så får ni hålla till godo ändå. 😉

Jag är i alla fall glad att den går att använda, mindre glad att jag tappat all statistik mm. Men det finns de som har det bra mycket värre än så. Men jag ska gråta en liten skvätt och bearbeta sorgen.

I morrn är det jobbdags för mig igen, och dag 3 på rätt spår och det känns riktigt härligt! Dagens matintag blev en kaffe med grädde och kokos till frukost och några ostkuber, sen blev den en härlig tacosallad på eftermiddagen/kvällen och så nu precis lite te med kokos. Matlådan är fixad, blir samma som lunchen, och i morrn kväll tror jag det blir lite avokado och räkor.