Måndagen avklarad

Då var det dags att knyta sig. Upp tidigt i morrn igen. Planen ikväll var att jag skulle träna, men det sket sig som vanligt. Tänkte göra ett nytt försök i morrn igen. Jag VET att det bara är att göra, men kommer man hem sen och är trött så är steget trots allt rätt så stort! Men skam den som ger sig. Middagen blev i alla fall god. Tanken var ju att det skulle bli ugnskottar, men eftersom barnen redan ätit och jag kom hem sent så tjoffade jag bara ihop en liten gratäng.

Vi hade även skinkschnitzlar i kylen, så jag strimlade dem och slängde ner i en ugnsform tillsammans med rödlök, cocktailtomater, paprikakrydda, pizzakrydda, svartpeppar och så blandade jag creme fraiche med majonnäs och lite soja, och det blev riktigt gott faktiskt. Det blev mycket sås så jag tog lite av den och slängde på fläskfiléerna från igår som blir morgondagens matlåda.

I morrn var det ju tänkt att vi skulle ha ätit kycklinggryta med vattenkastanjer, men då vi missat att vi inte hade någon kyckling hemma (jag skyller på min man) så får det bli kottarna i morrn istället.

Förhoppningsvis så kommer jag även ut på ett pass. Tänkte försöka komma ihåg träningskläderna i morrn bitti då kan jag byta om på jobbet, och slipper gå in i värmen innan, då är det bara att ge sig av när jag kommer hem… och hoppas på att middagen är klar när jag kommer tillbaka.