Valborg

Vad skönt det är med lite ledigt igen. Middagen är precis uppäten, och barnen är uppspelta inför kvällens brasa. Tänk vad härligt när man slipper den biten 😉 men jag får väl engagera mig lite… Hoppas att det inte blir allt för kallt bara. Sen ska jag bara krypa upp i soffan och göra ingenting…

Hur firar ni Valborg?

20140430-175319.jpg

En måndag i slutet av april

fotboll-400x266Det har varit sommarväder idag också, helt underbart ute. Tyvärr så kommer vädret bli sämre och kallare igen men det är väl bara att hänga med antar jag. Just nu sitter jag i Charlies säng och nattar killarna, Charlie har nog somnat, bara stora C kvar. Dock har jag en hel drös med med saker jag ”borde” göra…

  • Jag borde ta en promenad
  • Jag borde fixa matlådan
  • Jag borde färga håret
  • Jag borde planera resten av veckan
  • Jag borde gå och sova

Jag är verkligen supertrött, så det blir ingen promenad idag. Matlådan har jag dock planer på att genomföra förmodligen så slänger jag nog i lite färg i håret först, så kan den verka med jag fixar maten och sedan blir det duschen.

Nu sover även Cornelis så då är det bara Fredrik och tjejerna som inte är hemma, de är på föräldramöte på fotbollen men borde väl dyka upp när som helst.

Åter igen

fruktansvärt dålig rapportering härifrån men det har varit så otroligt mycket några månader nu. Igår kväll kom jag hem efter ett par dagar i Göteborg med mina små troll. Det har varit underbara dagar men det är alltid lika skönt att komma hem igen. Har jobbat hela 4 timmar idag och ny ska jag ha en lång härlig helg tillsammans med min familj…. Vad har ni för planer? Här blir det grillat ikväll, och i morrn tror jag fasen vi slår på stort med lite räkor och ostar. Nu ska jag dock passa på att sno åt mig några minuter i solen….

God morgon!

Just nu går allt riktigt bra. Jag jobbar dock väldigt mycket då jag saknar faktiskt tid med min familj. Men jag försöker göra det bästa av den tiden jag har.

Igår var det handbollsavslutning för Filippa vilket innebar träning tillsammans med föräldrar, det vill säga, jag fick vara med och det var SÅ kul! Men ok, det märks att det är 20 år sedan jag spelade sist.

1 april

Vårmånad så det ryker om det. På grund av omständigheter har det blivit på tok för lite motion den senaste tiden. Dock har jag ett pass inbokat på gymet på torsdag med en annan tjej som ska ”prov-gymma” vilket känns bra. Då måste jag ta mig dit!! 🙂 funderar dock faktiskt på att promenera lite ikväll också. Jag måste ju få in mina 3 pass i veckan! 🙂 vad har ni för kvällsplaner?