Det blir inte alltid som man har tänkt sig….

Så var det idag, men det har ändå varit en bra dag som avslutades med fotbollshäng med på fotbollsplanen med en av mina bästa vänner och våra barn. Nu ska jag försöka få in stora C i duschen, och sen ska vi försöka få i oss något att äta innan det är dags att sova…

Härligt

Solen skiner idag också och det ska bli jättevarmt. Dagens mat blir ut då jag ska iväg med en kollega till mig så jag hoppas det blir något gott. Annars så är det ju faktiskt torsdag idag och bara en dag kvar att jobba den här veckan.

Tyvärr så blev det ingen träning igår, men idag måste jag fasen komma ut, men det känns trögt. Förmodligen för att jag är så trött, men vi får se. Något ska jag göra i alla fall. 😉

Annars så känns det bra. Till frukost, ja det blev frukost idag eftersom jag inte riktigt vet när det blir lunch så blev det en fröknäckemacka med smör, skinka, ost och gurka. Gott!

Till middag blir det nog laxen som blev kvar så den kan ätas upp. Vad de andra ska äta har jag ingen aning om…  Vad har ni för middagsplaner?