Ett mail

För ett tag sedan fick jag ett mail från en man som heter Bertil och bor i Trollhättan. Han berättade om ”For Life” som säljer smarta och söta saker till förmån för cancerfonden. Varför inte köpa något sött till dig själv eller att ge bort till någon annan, annars kan du även skänka 50 kr genom att skicka ett sms:a.

 

Jag vill!

skoNu vill jag att värmen kommer tillbaka! Det var ju sommar för någon vecka sedan! Vart tog den vägen??? Jag som fick så fina sommarskor av min älskade make. Älskar dem, men känner att det är lite för kallt för sandaler just nu. Vad anser ni? Tror inte att jag visade dem någon gång, men de ser ut som på bilden till höger och är supersköna! För er som inte har sådan snäll make som jag så kan ni själva köpa ett par på Zalando. Lite dyra, men klart värda sitt pris då det är underbart sköna. De finns även i andra modeller har även köpt mig ett par svarta med silver på, så nu är det bara sommarklänningarna som fattas…

Middagen idag är precis avslutad, det blev oxfilé med kryddsmör, vilket var jättegott, och så sallad och blandade såser till det. I morgon blir det en repris på det, men då hoppas vi på att vädret är bättre så vi kan slänga dem på grillen. Ungarna festade loss på grillad kyckling stekt i lite kryddor och Cornelis älskade kryddsmöret som han fick till. Vet inte hur mycket han åt så han står sig nog hela kvällen skulle jag tippa på haha.

Till lunch i morrn funderar jag på att göra min egen räksallad. Eller det blir väl brunch i så fall kanske, eller som lite kvällssnack. I vilket fall så är så himla god. Prova! Jag ska i alla fall plocka fram räkor så de hinner tina tänkte jag. Fredrik fyller ju dessutom år i morrn så våra föräldrar kommer väl hit och fikar lite antar jag. Själv så ska jag starta dagen med gymet, och sen ta tjejerna till frisören är det tänkt, efter det blir det fika och sen blir det grillning, hela dagen är där med fullspäckad. Hade inte Fredrik haft jouren så hade vi istället åkt till Grönan då vi vann biljetter dit i morrn, men jag orkar inte åka själv i år så det får vara. Nu blir det bara mys med familjen resten av kvällen. Ok, jag ska tjuvkolla lite i i ”Fettfrälst” igen också hade jag tänkt för att hämta lite mer inspiration… I morrn är det ju vägdag igen, vi får väl se hur det går…

 

Lunch

Fastebrytet idag blir gårdagens lax, keso, basilika och oliver. Till det lite kryddsmör som smält över. Ska bli supergott!

20140530-114806-42486997.jpg
Blev dessvärre inget gym igår av olika anledningar, jag hoppas orka ta mig ner ikväll men känner mig lite sliten så jag vågar inte liva något. Men blir det inte ikväll så blir det i alla fall i morrn bitti! 🙂 nu ska jag njuta av lunchen!