Ledig måndag

IMG_5187.JPGIdag är det planeringsdag på dagis vilket innebär att jag är föräldraledig idag. Perfekt att ha dagar kvar såna här dagar och det ger lite vardagslyx att få vara hemma med barnen tycker jag. Dessvärre så är det lite sjukt här så jag blir hemma i morrn också med Charlie som har feber. Inte riktigt som jag planerat men det är inte så mycket att göra åt. Jag ska inte klaga mina barn är annars ganska friska av sig.

Idag har jag en 2-dag, vilket inte är jätteskoj när man är hemma, men det har fungerat bra. Till lunch blev det lite skinka och keso och till kvällen blir det avokado. Perfekt avslut. Sen blir det nog lite ingefärste efter handbollen. Nu ska jag dock hjälpa Filippa med läxorna och steka mer korv till Cornelis som tydligen är hungrig.

Veckans Resultat

Den här veckan var en bra vecka, vi slutade på -3,7 kg. Nu hoppas jag ju givetvis på en repris av denna under nästa vecka. 😉 Igår blev det en härlig promenad med Cornelis, min snart 6-åriga kille som var helt underbar! Det är så sällan han och jag får egentid med varandra men det fick vi igår och det var riktigt mysigt. Han älskar att springa och det är imponerande att han orkade gå/springa/hoppa 5 km med mig. Det kommer vi helt klart göra om.

Ett stort grattis till alla underbara pappor jag känner idag!

Just nu sitter jag fortfarande kvar vid frukostbordet. Dock ensam, då killarna spelar och maken min har annat för sig. Tjejerna har inte vaknat än då vi hängde i soffan i går på tok för sent, men det var mysigt det också. Egentid med mina älskade prinsessor. Frukosten idag = räkor, majjo och lite ost + lite kaffe. Middagen blir wok på lövbiff och grönsaker. I morrn har jag min 2-dag så då blir det nog åter igen räkor till i alla fall ett av målen. Frågan är vad det andra ska bli. Men jag får väl fundera lite. Nu ska jag snart smälla ihop en smörgåstårta och sen blir det nog en promenad igen.

Vad gör ni idag?

Då tar vi kväll!

Intensiv träning för tjejerna ikväll! Jag hoppas de är taggade inför sin andra match nu i morrn. Själv är jag SKITTRÖTT så jag ska gå och lägga mig. Tanken var en promenad men jag orkar helt enkel inte. Men i morrn lovar jag att inte fuska! 😉

Sov gott världen!

Snö

Idag kom första snön efter sommaren. Den ligger som ett mögeltäcke ute men kommer vara borta tills i morrn. Den här veckan är en liten nystartvecka för mig då även jag faktiskt provar på 5:2. Jag har ju tidigare kört 16:8 så det är ju ingen jätteskillnad förutom att jag faktiskt måste ha koll på maten. Idag är min andra 5:2-dag och det har faktiskt gått riktigt bra. Till lunch blev det rökt lax med lite soja, citronolja och några sesamfrön och nu till middag har jag precis ätit lite skinka och avokado. 🙂 nu ska jag packa ihop och åka ner till hallen för lite handboll! Matchdags i morrn!

IMG_5133.JPG