Ketosdags och handboll

tjejernasautograferKetos innebär att kroppen drivs på fett istället för kolhydrater och nu är det dags att vi fixar det en gång för alla.  Just idag känner jag mig extremt peppad och har ugnen full av kycklingben som jag tänkte att jag och killarna snart ska mumsa på tillsammans med lite majjo.

Vad har ni för matplaner i veckan? Själv så håller jag på med min planering, jag ligger lite efter där, men planen är att försöka hinna ikapp under veckan då jag vill ha en planering inför semestern sen. Jag är visserligen inne på min andra semestervecka nu, men förra gick ju då inte så bra som planerat då det det har varit fullt upp med student, avslutningar, mammografi, bankbesök m.m. Men den här veckan hoppas jag blir lugnare. Tjejerna har fotbollsskola och killarna är hemma och röjer med mig. Vädret ska ju inte bli det bästa heller dessvärre. Lite trist nu när vi har haft ett par riktigt fina dagar.

Igår var vi upp till Hovet och kollade in Kvalfesten i Handboll, jag, F och tjejerna, killarna fick vara hos mormor och morfar. Herrarna var redan klara för EM-kval men hade en avslutande match mot Slovakien igår, och tjejerna tog sig till VM efter sin match mot Kroatien, riktigt nice!

Nu doftar det gott här så jag tror det är dags för lunch.