Ja vad ska jag säga…

Ballade ur helt för 3 veckor sen. Men jag ödslar ingen energi på det. Jag som alltid haft plåtmage tidigare har nu fått uppleva att den helt enkelt inte vill ha en massa skit! 

  I dag startade vid med en härlig brunch bestående av lite blandad kompott. Gott, mättande och framförallt ”skön” mat som kroppen gillar. Så tänkte jag försöka fortsätta också men matplaneringen står helt stilla. Har ingen inspiration alls. Men jag får väl ta mig i kragen och börja fundera. Förslag mottages tacksamt. 

Semestertider här. Halva semestern är över och nästa vecka har F jour så då blir det hemmaliv. Skulle vara skönt med lite mer sol, vi får väl se om den vill komma med lite värme. Nu är det dock dags för matshopping. 

Årets fest!

Årets fest och säkert seklets fest var jag på igår. Vi hade nämligen klassfest tillsammans med vår parallellklass. Det var 24 år sedan vi gick ut 9:an, och det var så himla trevligt. Perfekt feststämning helt enkelt. Alla var glada och trevliga och tyckte det var jätteskoj att träffas igen. Maten, gick kalas under kvällen också, inga snedsteg alls förutom en drink på förfesten men det var helt ok. Det blev dock inte mer än ett 2-3 timmars sömn i natt då jag och 3 andra tjejer sov över hos den 4:e. Jag och Mari var bland de sista kvar och kom inte i säng förrän kring 4 men jag var hur pigg som helst och kunde verkligen inte somna men slumrade till nån timme här och där fram till 8.40. Nu känner jag mig desto tröttare.

Fredrik drog iväg på larm här för ett par timmar sedan och jag har ingen aning när han väntas komma hem. Däremot så sitter jag och väntar in Filippa som är ute och springer med Maja och Co då jag tänkt vi skulle fira henne här redan ikväll. Trots att det inte är förrän i morrn som hon fyller år. Tänk att min lilla tjej blir 11 år! Helt galet. Dessvärre ska jag jobba i morrn igen. Det kommer bli en riktigt seg vecka, men sen äntligen har jag semester! Det ska bli riktigt härligt faktiskt. Det har varit riktigt härlig väder den här veckan. Runt 30° C, tyvärr så är regn på väg men jag hoppas verkligen att det ordnar upp sig till veckan därpå 😉 Nu ska jag ha lite födelsedagsmys med mitt födelsedagsbarn.

SOL SOL SOL

Nu har vi äntligen fått ett par riktigt härliga sommardagar, då mer regn är på väg nästa vecka så gör jag allt för att insupa det lilla jag kan. 😉 Grillat till middag idag också och lite jordgubbar och grädde till efterrätt och fredagsmys. Perfekt. I morrn är det dags för klassträff med min gamla klass och parallellklassen från 9:an. Ska bli superkul. Men nu lite film med maken i loungen. Killarna ligger och tittar på film och Flisan spelar The Sims och Flippen är på pyjamasparty och väntas hem först i morrn.

God kväll vänner!

Ut i solen!

tänk att man måste gå ut för att få lite värme. Jag jobbar och på mitt tum är det alltid kallt. Spelar ingen roll om det är sommar eller vinter. Men idag skiner solen så jag tänkte passa på att värma mig lite i solen med en kopp kaffe. ☀️

Igår blev det promenad igen men det var riktigt segt. Mycket för att jag är så trött sen fick jag skavsår. Men jag är glad att jag gjorde det. 9,1 km tillsammans med min bästa vän Jessica i telefon. Underbart väder övergick i ösregn och avslutades med härligt solsken.  

Jag kom hem lagom till em-finalen. Vilken match! Bra jobbat killar 🇸🇪