Planering vecka 4

Planering vecka 425/1 Måndag

Middag: Pannbiff, rostade grönsaker och bearnaisesås.
Notering: Klippning, handling. PW.
26/1 Tisdag

Middag: Kycklingvingar/Korv
Notering: Tjejerna träning
27/1 Onsdag

Middag: Hamburgare/paj
Notering: Tjejerna match Eskilstuna.
28/1 Torsdag

Middag: Tonfisk/fisk och äggsås/hollandaisesås
Notering: Tjejerna träning
29/1 Fredag

Middag: Kebabsallad + tzatziki
Kvällsmys: Grönsaker och dip
Notering: Tjejerna träning, Filmmys med killarna. /Filmmys med tjejerna. Fredrik med brandkillarna. 

30/1 Lördag
Middag: Tacos, kyckling, räkor, grönsaker m.m
Kvällsmys: fläsksvålar, grönsaker och dip, frukt. 
Notering: Fredrik med brandkillarna.
31/1 Söndag
Middag: Köttgryta, blomkålsris,
Notering: Fredrik kommer hem.

Bloggkaos

Eftersom min älskade blogg kraschade här innan jul så ser den inte alls ut som den gjorde från början. Visserligen var det väl dags att uppdatera den den ändå men nu vet jag inte var jag ska börja så ni får stå ut med utseendet ett tag så får vi se vad vi kan hitta på framöver. Alla bilder vet jag inte heller om de går att se men det är som det är och jag får väl vara glad att jag ändå fick behålla så mycket som mjöligt. Dessutom så har jag den här veckan legat hemma i halsfluss, för er som aldrig haft det så kan jag bara säga att det är ett rent helvete. Man kan varken äta, eller prata. Jag har mest sovit faktiskt. Det lilla jag har fått i mig har inte varit bra heller men i morrn räknar jag med att vara på banan igen. Fick penicillin igår och halsen är redan mycket bättre om än inte bra. Men jag repar mig. Ikväll måste jag dock skjutsa in tjejerna på träningen då Fredrik har jouren, tänkte passa på att handla lite samtidigt. Vet inte vad vi ska äta till helgen, har liksom inte orkat fixa någon matplan för veckan, har ni några förslag?

Middagsdags

Dagens middag blev skinkschnizel, Fetaostgratinerade herricot verts  och bearnaisesås. Planen var fisk men eftersom den inte var framtagen så gjorde vi en liten ändring i matplaneringen. Så i morrn blir det fisk istället. Dessutom är det ett obligatoriskt möte i skolan som jag inte har någon som helst lust att gå på men det är väl bara att gilla läget. Nu är det snart dags att krypa upp i soffan med en mugg te och handboll…  

Long Time no see

Äntligen så tror jag bloggen är under kontroll. Tack vare min älskade underbara lillebror! ❤️

Snart dags att bege sig till jobbet men först ska jag få iväg lilleman till dagis. Ute är det lite varmare än vad det har varit den senaste tiden men det är fortfarande på tok för kallt för mig. Jag är inte gjord för sånt här väder. Men det är väl bara att gilla läget antar jag. 

Ut i kylan – in i värmen…