Föräldraledig

Idag är jag föräldraledig men min älskade lilla 5-åring. Så mysigt. Han och storebror sitter och tittar på Harry Potter och doppar fläsksvålar i dipp och myser. Så underbart att få var hemma och ta hand om de små även nu när de är lite större. Maken är iväg på utbildning hela veckan, och nästa vecka så jag passade på och tog ledigt. Nästa helg har de sportlov så då åker jag och alla kidsen ner till Marielle och Cornelia ett par dagar i Linköping.

Idag var det tänkt att vi skulle äta kycklingköttbullar till middag men eftersom mamman glömt ta fram kycklingfärs så får vi försöka hitta på något annat. Frågan är vad. Jag som var så glad att allt var fixat och klart. Haha.

Bloggen är fortfarande knasig. Eftersom jag inte kan det tekniska så bra så är det min älskade bror som får supporta så jag är glad att jag har honom. Dock känns det trist att nästan hela bloggen försvunnit förutom inläggen… Suck. Det tar ju tid att bygga upp på nytt så jag hoppas ni står ut. Jag ska i alla fall försöka fixa till den så småningom.

Nu ska jag se om vi kan hitta något att fixa till till middagen.

wr