Sockerfilmen

Sockerfilmen, har ni sett den än? Den som är så omtalad den senaste veckan. Jag såg den i helgen och tycker att den är helt klart värd att se. Tänk att det fortfarande finns folk som vägrar förstå att socker är farligt. Galet. Synd att den inte finns dubbad på svenska så mina yngsta barn förstår. 😉 Men till er som inte sett den än gör det! Och titta gärna in på filmens hemsida.

Dags för vardag igen

Då är det dags för vardagen igen. Två härliga veckor tillsammans med mina barn är över och nu dröjer det enda fram till maj innan jag är föräldraledig igen. 😉 Ska bli riktigt härligt det också.

Igår var vi och grattade svärfar som blev 65 i veckan, dagen har gått åt till att planera inför kommande veckan som kommer och mathandling m.m. Nu har vi precis ätit en härlig wok och jag funderar på att ta mig ett varmt, härligt bad innan jag softar loss i soffan. Ska påbörja planeringen för vecka 10 också då det är en hel del den veckan.

Hoppas ni haft en härlig helg och fått lite solsken på näsan.

Nytt

Igår var jag och hämtade mina nya affischer som jag beställt. Var på IKEA Göran veckan och köpte ramar till dem och de blev så fina! Nu är det bara resten av rummet som ska göras om så att jag kan sätta upp dem. Är rädd för att det dröjer. 

  

Planering vecka 9

Planering vecka 9

Måndag 29/2
Middag: Pestolax med limesås

Notering:

Tisdag 1/3
Middag: Stekt fläsk med blomkålsmos

Notering: Tjejerna träning

Onsdag 2/3
Middag: Köttgryta/Tonfisk med Antes grillsås, sallad

Notering:

Torsdag 3/3
Middag: Kycklingvingar/ben, grönsaker.

Planering: Tjejerna träning

Fredag 4/3
Middag: Lövbiffrullader med rostade grönsaker, fetaost och bearnaisesås.

Notering: Tjejerna träning

Lördag 5/3
Middag: Småplock, ost, skinka, salami, oliver, svålar, grönsaker, dip, m.m.

Notering: Jobb

Söndag 6/3
Middag: Stek med rostade grönsaker

Notering: Tjejerna match