Planering vecka 1

Planering v 1 (Fredrik fm + jour)

26/12 Måndag
Brunch: Rester
Middag: Julbord hos Fredriks föräldrar

Notering:  Annandagen. Knäböj med stång 8 x 3, sidoutfall 12 x 3. Ledig.

27/12 Tisdag
Brunch: Skinkmacka (Fröknäcke med julskinka) + kokoslatte + 1 ägg med majonnäs.
Middag: Tacos. (köttfärs, tortilla, sallad, paprika, gurka, majs, lök, salsa, oliver, ost, vitlökssås, tortilla)

Notering: Långpass. Ledig.

28/12 Onsdag
Brunch: Skinkmacka (Fröknäcke med julskinka) + kokoslatte + 1 ägg med majonnäs.
Middag: Tom ka gai med blomkålsris/nudlar

Notering: Militärpress 8 x 3, triceps mot stång 12 x 3. Ledig.

29/12 Torsdag
Brunch: Skinkmacka (Fröknäcke med julskinka) + kokoslatte + 1 ägg med majonnäs.
Middag: Salladsburgare.

Notering: Långa intervaller.  Ledig.

30/12 Fredag 
Brunch
: Mandelpannkakor med hallon och grädde
Middag: Hel fisk med soja och ingefära.

Notering: Korta intervaller, marklyft  8 x 3, step-up med vikt i hand 12 x 3. Ledig.

31/12 Lördag
Brunch: Småplock (ostar, oliver, skinka, korv, paprika, ägghalvor med skagenröra, rostat bröd med vitlökssmör.
Middag: Skaldjursplatå med Jonas och Louice.

Notering: Nyårsafton, Rodd med stång, Gång med hantlar 12 x 3

1/1 Söndag
Brunch: Rester
Middag: Indisk kycklinggryta

Notering: Nyårsdagen, långpromenad

 

Spara

Planering vecka 51

Planering v 51 (Fredrik fm + jour)

19/12 Måndag
Lunch: Ägg och majonnäs.
Middag: Gulasch

Notering:  Knäböj med stång 8 x 3, utfall 12 x 3.

20/12 Tisdag
Lunch: Gulasch
Middag: Lax med spenat och fetaosttäcke + sallad och chilimajonnäs

Notering: Löpträning 3 km

21/12 Onsdag
Lunch: Marinerade räkor
Middag: Rosmarinkyckling-, bacon- och avokadosallad 

Notering: Militärpress 8 x 3, Marklyft 12 x 3

22/12 Torsdag
Lunch: Mikroomelett (ägg, grön paprika, skinka, smör)
Middag: Smörstekt tonfiskfilè/hamburgare + sallad och dressing.

Notering: Långa intervaller.  Göra köttbullar o julgodis.

23/12 Fredag 
Lunch
: Ägg, majonnäs, några oliver och hasselnötter.
Middag: Revbensspjäll + paprika, morötter, ostar, oliver m.m.

Notering: Korta intervaller, rodd med stång 8 x 3, framåtfällda hantellyft 12 x 3. Jag stänger.

24/12 Lördag
Brunch: Dopp-i-grytan/risgrynsgröt + skinkmacka
Middag: Julbord

Notering: Julafton, Marklyft 8 x 3, Höftfällning med stång 12 x 3

25/12 Söndag
Brunch: Rester
Middag: Clubsandwitch (bröd)

Notering: Juldagen, långpromenad

 

Spara

Spara

Planering v 50

Planering v 50 (Fredrik em)

12/12 Måndag
Lunch: Ägg och majonnäs.
Middag: Saffranskyckling + blomkålsris. (kyckling, saffran, grön paprika, kokosmjölk)

Notering:  Styrka armar/bål + intervaller, gymmet.

13/12 Tisdag
Lunch: Kycklingsoppa
Middag: Kycklingsallad

Notering: LUCIA,  tjejerna träning.

14/12 Onsdag
Lunch: Äggröra o bacon/köttbullar o rödbettssallad
Middag: Rester (kött, kyckling) + fänkåls- och grönkålsgratäng.

Notering: Vab

15/12 Torsdag
Lunch: Tomat- och torsksoppa
Middag: Smörstekt tonfiskfilè/hamburgare + sallad och dressing.

Notering:  Vab

16/12 Fredag 
Lunch
: Tomat- och torsksoppa
Middag: Småplock, oliver, köttbullar, ostar, nötter, skinka, rostbiff, salami, morötter, paprika, dip,

Notering:

17/12 Lördag
Brunch: Omelett (ägg, skinka, purjo, parmesan, paprika)
Middag: Stekt innanlår med vitlökssmör + sallad.

Notering: Soptippen, städa.

18/12 Söndag
Brunch: Småplock
Middag: Zucchinilasagne

Notering: Match hemma saml. 15.00.

 

Spara

Spara

Grön kokossoppa

Du behöver:

  • Kokosolja/smör
  • Purjolök
  • Grönkål
  • Grön chili
  • Grön paprika
  • 1 burk Kokosmjölk
  • Vitlök
  • Koriander
  • Buljong/kryddor efter smak (jag använde kalvbuljong)
  • 2-3 dl vatten 

Hacka grönsakerna, fräs dem i rejält med olja/smör tills de blir lite mjuka… häll på kokosmjölk och vatten låt puttra tills grönsakerna är mjuka. Mixa med stavmixer. Servera som den är eller fyll på med lite riven parmesan, kyckling, baconströssel, räkor eller något annat. 

Snart julafton

Nu är det snart julafton. Jag älskar julen och allt mys runtomkring, men den här hösten har gått fruktansvärt fort och jag vet inte riktigt om jag är redo än. Bara 17 dagar kvar!!! Det är ju helt galet! Men vi får väl göra det bästa av det hela. Vad har ni för planer för julen?

Här firar vi hemma hos oss tillsammans med mina föräldrar, min lillebror, hans ex och deras dotter. Ska bli supermysigt. Dags att göra en planering för julbordet. Vad tycker ni är viktigast? Själv vill jag gärna ha dopp-i-grytan. Inte LCHF någonstans men gott och faktum är att sedan jag började äta det (tillsammans med mitt ex för många många år sedan) så har jag inte överätit något annat. Jag doppar med Gene tunnbröd och massor med smör till frukost, det står jag mig på i stort sett hela dagen, men för ordningens skull så äter vi ju julbord på eftermiddagen så då får jag ju lite påfyllning av framför allt protein. Det blir ju lite mycket kolisar till frukosten men det är det värt. Det är ju bara en gång om året så att säga.

Planen är att jag ska hinna baka lite fröknäcke också. Måste ju få en skinkmacka i jul också. 🙂

Det börjar även bli dags att planera nästa veckas mat. Har ni några härliga tips?

Planering v 49

Planering v 49 (Fredrik fm)

5/12 Måndag
Lunch: Grönkålssoppa med skinkströssel (grönkål, vitlök, purjolök, kokosmjölk)
Middag: Currykyckling + blomkålsris.

Notering:  Styrka armar/bål + intervaller, gymmet.

6/12 Tisdag
Lunch: Kycklingsoppa
Middag: Pestolax, zucchinipytt (zucchini, purjolök, paprika, champinojner), kryddmajonnäs.

Notering: Löpträning S-näs,  tjejerna träning, jag kör.

7/12 Onsdag
Lunch: Tomatsoppa
Middag: Kycklingben/vingar, grönsaksstavar, dip

Notering: Ben/rumpa Charlie träning 17,30

8/12 Torsdag
Lunch: Het kycklingsoppa
Middag: Laxrulle med citron/limemajonnäs + grön sallad

Notering:  Löp S-näs, tjejerna träning.

9/12 Fredag 
Lunch
Het kycklingsoppa
Middag: Kycklingsallad (Isbergssallad, fetaost, mozzarella, paprika, gurka, oliver, hasselnötter, valnötter, parmesanost) + vitlöksvinägrett/örtvinägrett

Notering: Armar/överkropp, puls

10/12 Lördag
Brunch: Omelett (ägg, skinka, purjo, parmesan, paprika)
Middag: Kebabsallad

Notering: Shopping

11/12 Söndag
Brunch: Småplock
Middag: Kött à la Diavolo + blomkålsmos

Notering: Ben/intervaller

img_0210