Semester

Då är midsommar över och helgen har verkligen varit jättemysig på alla sätt. Hur har ni haft det?

Här har det blivit rester hela helgen men även dom börjar ta slut nu så idag åker jag på att laga lite mat faktiskt. 😉 Ikväll blir det kyckling och baconlindad sparris och grillad brieosttårta.

Veckans resultat blev bra -3,4 kg. Så en riktigt bra vecka helt enkelt.

Min första semesterdag är här och den startades med en liten hundpromenad med Klara och sen en PW med mig själv. Planen är att komma igång med träningen igen. Det har varit så mycket annat här under våren så jag har verkligen inte orkat. Men nu har jag fått sova ikapp lite och det känns skönt att få röra på sig igen. Jag hoppas det kan bli lite mer kontinuerligt. Den här veckan är jag ledig för att ta hand om mig själv. Det var egentligen inte planerat så från början men ett klokt beslut. 🥰 sen jobbar jag 3 veckor innan den riktiga semestern börjar. Då har vi inga planer alls mer än att det är fokus på familjemys. Vad har ni för sommarplaner?

Sommarmat

Nu högar det varit riktigt midsommarväder ett par dagar. 26 grader och sol ena stunden, ösregn och åska andra stunden. Själv sitter jag och försöker fixa en shoppingdistriktet för mathandling till i morrn men det går sådär. 😁 Midsommarmaten behöver jag ju inte bry mig om eftersom vi ska bort och inte behöver fixa något. Däremot så har barnen bestämt frukosten så den har jag fått ner. Men vad ska man äta sen då? Vad har ni för matplaner?

Midsommar

Ja snart är det dags för midsommar igen. Vad är midsommar för dig?

För mig är det picknickfrukost med familjen, prästkragar och fest hos mina föräldrar… Men framförallt är det lagersallad. Den äts i stort sett bara till midsommar men kan ibland även förekomma vid sällsynta fall som exempelvis till kräftorna. Det är inte många som förstår vad det är när jag pratar om den och var ursprungsreceptet kommer från från början vet jag faktiskt inte. Men det jag vet är att den är otroligt god och ett måste på fredag 😁.

Så på fredag blir det frukost på stranden innan vi tar en promenad ner till mina föräldrar för lite mat och umgänge. Vad har ni för planer?