Uppdatering

var länge sen jag gjorde. =)

Men det har varit en hel del annat i mitt liv den senaste tiden. Just nu så njuter jag bara av lugnet, och väntar på att lillebror ska komma. Han är beräknad till på fredag. Men troligtvis så får jag väl vänta ett par dagar till. Jag har fått ett par tips på hur jag ska komma igång tidigare. Det ena är champagne, som tydligen ska vara jättebra…  och så rå blomkål, men det känns som att jag inte är så jättesugen på. =) Men vi får väl vänta och se. Just nu sitter jag här med två 3-pack hallon/blåbär-mer och det är så himla gott! =)

Tjejerna är på dagis, och maken min jobbar, men han kommer väl om ett par timmar. Tjejerna går ju bara 15 timmar per vecka nu, så det är snart dags att hämta dem också. Jag förstår dock inte varför det ska gå upp så himla tidigt när de inte behöver! Men det tar väl kanske ett tag att vänja om dom vid det.

Stora tjejen ska på sin basketträning sen, så jag och lilltjejen får väl fixa lite middag tills dem kommer hem. Har ni något tips? Jag har ingen aning…

I morrn ska vi ev. åka och kolla på en bil i Virsbo. Så har vi tur så får vi åka finbil till förlossningen. =) Det är ju alltid trevligt. Jag har lite svårt att förstå att vi faktiskt är en till i familjen vilken dag som helst… Det är helt otroligt. Jag tycker inte att det var så längesen som jag gjorde testet…  Men det ska bli mysigt. Lagom till jul. Jag riktigt längtar nu. Jag har till och med sytt en stjärngossedress till honom. Han kommer att bli så fin… om den nu passar. Det vet man ju aldrig iof. Men vi får väl hoppas på det bästa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.