Ja att jag inte

skrivit här på länge är ju ett tecken på att det har gått helt åt skogen, med både mat och träning. Jag förstår faktiskt inte varför det ska vara så fruktansvärt svårt… Men det har väl mycket med ork att göra…

Men snart är lillebror här, hopps jag. Han är ju beräknad till på fredag och då har man väl ännu mindre tid och ork. Men nästa år, den 2 januari, har jag bestämt att jag ska rensa ur alla skåp och så och kasta allt som inte borde finnas där… och sånt som aldrig används. Och sen bara inhandla efter planerad veckomatlista… så får vi väl se hur det går med den saken…  Men nu har jag ett par veckor att softa ner och bygga upp förväntningar och karaktär inför nästa år. =)

Jag behöver inspireras för att komma igång… =)


Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.