+2

Fortfarande ingen bebis, och inga tecken på att han vill komma ut heller…. Lite trist, jag som hade hoppats på den här helgen, men så är det. De andra har ju varit sena de också så jag hoppas att han kommer innan jul i alla fall.

Annars så händer det inte så mycket här. Jag har ingen lust att göra något alls, även om det skulle behövas. Barnen har precis gått ut och leker med alla grannar, så det är lugnt och skönt. Fredrik tror jag röjer i köket. Han är så duktig min make som fixar och donar. Jag älskar dig! Glöm inte det.

Själv har jag fastat när, ska försöka fixa en liten matlista för veckan, för jag antar att vi måste handla lite igen. Sen är det väl bara att hoppas på att lillebror vill komma ut till oss snart, för nu längtar jag efter honom!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.