Fortfarande

ingen bebis! Inte för att jag hade förväntat mig det heller egentligen, men jag har ju hoppats. Men han borde ju inte ta allt för lång tid på sig kanske… eller? I vilket fall så längtar jag efter honom, det ska bli så mysigt att träffa den lille. När han väl behagar komma ut. Men än så länge så verkar han trivas där inne.

Själv så hade jag tänkt sätta mig och göra en liten matlista fram till onsdag, men jag vet inte riktigt om jag orkar… Skulle egentligen bara vilja lägga mig och sova… men vi får väl se. Filippa sitter här brevid och tittar på Spöket Laban… De har varit ute hela förmiddagen, och jag antar att det börjar bli dags för lite lunch… Nu sitter resten av barnen och spelar tv-spel tror jag. Har faktiskt inte engagerat mig så noga. Vi ska väl köra hem bonusbarnen sen också antar jag, och efter det så blir det nog en sväng till Ö&B. Fredrik är till affären nu, men skulle bara köpa det viktigaste så det vore ju bra om jag hann göra en lista innan vi ska åka, annars så har vi ingen frukost till i morrn…


MISSLYCKAS

 

Att misslyckas betyder inte att jag är misslyckad. Det betyder att jag inte har lyckats ännu.

 

Att misslyckas betyder inte att jag inte har utfört någonting. Det betyder att jag har lärt mig någonting.

 

Att misslyckas betyder inte att jag har varit en dåre. Det betyder att jag har tillräckligt med tro att försöka.

 

Att misslyckas betyder inte jag har skämt ut mig. Det betyder att jag har vågat försöka.

 

Att misslyckas betyder inte att jag inte har gjort det. Det betyder att jag har gjort något på ett annorlunda sätt.

 

Att misslyckas betyder inte att jag är underlägsen. Det betyder att jag inte är helt perfekt.

 

Att misslyckas betyder inte jag har slösat med mitt liv. Det betyder att jag har en anledning att börja om från början.

 

Att misslyckas betyder inte att jag borde ge upp. Det betyder att jag bör försöka ännu mer.

 

Att misslyckas betyder inte att jag aldrig kommer att klara det. Det betyder att jag behöver mer övning.

 

Så ge aldrig upp, det är av misstagen som vi lär oss!


 © Vicke

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.