22.50

grillJa då sitter jag här igen och är så övertrött så att jag inte kan somna, det är så fruktansvärt jobbigt… Kollade precis tågen i alla och dom verkar gå som dom ska än så länge i morrn. Det känns skönt. De är i alla fall inte inställda än. Om det är försenat en stund så är det ju helt ok, jämfört med om det är helt inställt. Jag jobbar dessutom sent i morrn, så jag hoppas att det går bra hem också.

Men sen är det inte så många sena kvällar de närmsta två veckorna faktiskt.

Däremot så vet jag inte riktigt när jag ska lägga in om min semester, det måste göras senast i morrn! Suck, jag gillar inte att man måste bestämma så tidigt i förväg… men det är väl bara att skriva något antar jag. Sen måste jag försöka få med mig lapparna till dagis om när c har varit hemma också så att jag får några pengar därifrån…  mycket med det jordiska just nu.

Annars så är det alldeles tyst här, Felicia var precis upp en sväng och ville ha smörj på sitt eksem, hon hade svårt att sova och hade rivit hål stackarn.

I morrn är det första mars och det borde ju innebära att det snart är vår. Jag riktigt längtar till våren nu, och sommaren, med massa grillad mat. Så här såg vår grill ut häromdagen, kändes inte så inbjudande att grilla då direkt. Det har varit en lång vinter nu. Igår tror jag det var första dagen som det faktiskt var plusgrader sedan lucia. Helt galet. Det är vi inte vana vid riktigt. Visst är det himla vackert med snö när det är kallt och solsken, när kristallerna gnistrar och så, men så mycket mer än så är det inte tycker jag. Jag gillar verkligen inte snö, och nu får det gärna räcka för min del.

Ska göra ett sista tappert försök att sluta mina grönbruna och se om det hjälper. Håll tummarna nu!

God Natt i Natten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.