Grattis Farmor

Idag fyller min farmor 80 i år så vi ska dit sen på kalas. Tydligen ska det bjudas på smörgåstårta så jag tänkte jag skulle göra en egen variant till mig. Sen ska Fredrik ta med tjejerna på bio. I morrn är det min stora tjejs födelsedag, hon blir hela sju år. Min lilla bebis. Tänk vad tiden går fort. Hon hade middag här hemma för grannarna igår. Kalas för hennes klasskompisar har hon ju redan haft tillsammans med Fanny och Mikaela. Men det gick bra igår, hon bjöd på salladsburgare, och sen chokladbollar, grönsaker och dip, och popcorn, och så tittade de på film. Jag tror dom hade ganska mysigt faktiskt.

Nu är det dags för frukost. Det blir bacon och ägg och kaffe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.