Mmmm

men idag är det faktiskt en nystart så det så! Igen, jag vet jag är verkligen värdelös, men jag måste ju i alla fall försöka… =)

Idag har jag iof inte hunnit äta så mycket men jag har i alla fall ätit helt ok. Till frukost så blev det ägg, bacon, paprika och lite brieost. Det var typ det som vi hade hemma. Till lunch åt vi omelett med räkor, lite knaperstekt bacon, paprika och majonäs. Jättegott! Låter lite samma, men så kändes det inte när vi åt. Till middag blev det kycklingfilé och sallad. Jättemumsigt. Mellis blev det ingen… jo en Cola light. Vi åt nämligen frukost väldigt sent runt halv elva, sen lunch vid 13.30. Sen åkte vi in och hämtade Wille och Michelle och tog en snabbis på stan och till Willys. Sen var det bara hem och mata Cornelis och sen skulle vi iväg på disco. Och där blev den en cola… Sen åt vi inte middag förrän vid 21, men det var riktigt gott!

Jag hoppas att det går bra den här gången också, och att jag verkligen kan hålla det nu. Jag vill ju. Jag har dessutom fått min stegräknare nu och den är jättebra. Det är jätteskoj att se hur mycket man går om dagarna, vilket gör att man går lite extra när man ser att det ser knappt ut. =)


Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.