Idag kom giraffen!

I morse bar det av till dagis som vanligt med tjejerna. Sen gick vi vidare hem till Jessica och Albin, eller rättare sagt Albins mormor. De åker hem till Göteborg i morrn så det var sista dagen vi kunde ses. Det är så trist att dom måste åka igen! Men vi har haft en härlig dag i alla fall… Först myste vi bara lite. Cornelis har sovit nästan hela dagen, men vi hann i alla fall ta några bilder på våra juveler. Jag hoppas jag får dem av Jessica snart, för de var så söta… Sen gick vi ut en sväng, förbi ICA och sen hem hit och åt zucchini-lassagne, jättegott. Sen kom Eva hit och dom gick iväg till Börsen för att köpa en present till Julia som fyller år idag. Vi har mest myst i soffan hela familjen. Spelat lite wii mm.

Cornelis fick sin speldosegiraff idag som jag skickade efter i fredags. Han blev jätteglad för den. Hur söt som helst. Han fick den och sin gosefilt och somnade direkt. Jag börjar fundera på om det ligger sömnmedel i filten…

Själv så får jag väl försöka fixa lite mat antar jag. Tjejerna ska väl äta snart, för de måste i säng tidigt, för jag är så fruktansvärt trött och måste komma isäng tidigt… =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.