Tänk att den

man älskar kan reta upp en så otroligt för ingenting! Men det är väl så det är antar jag. Ute är det grått och trist och vädret suger ordentligt just nu. Jag riktigt längtar till våren och solen…. Tänk vad mysigt att vå vara ute och mysa med barnen. Långa promenader med barnvagnen och sen hämta tjejerna på dagis och ta vägen förbi lekparken med mellis i matsäcken… Åhh vad jag längtar! Riktigt mycket! Men det dröjer väl ett tag till antar jag.

Just nu väntar jag på att min man ska komma hem, tjejerna sitter och tittar på film och C ligger och myser med sin filt och sin giraff, så söt…. I morrn är det dags för föräldragruppen igen. Vi missade ju förra veckan eftersom vi valde att umgås med Jessica och Albin då. Det gäller ju att passa på medan dom är här. Men i morrn är det dags igen. Skulle dock hellre vilja vara med i den tidiga gruppen då det är fler jag känner där sedan innan. sen hade det ju varit bra då jag lämnar tjejerna kl. 9 då hade det bara varit att gå dit direkt nu får jag ju liksom massa dötid mellan som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Förmodligen så blir det väl en promenad anatar jag. Det känns ju lite fånigt att gå hem och klä av C och sen klä på honom igen… Jag ringde Cattis precis för att höra om vi skulle ha sällskap dit, men det var ingen som svarade. Får väl se om hon kanske är hemma senare.

Jag skulle dessutom behöva fixa inbjudningarna till dopet. Det är ju bara tre veckor kvar. Knappt. Vi har inte planerat något alls än. Det enda som är bestämt är faddrarna, de har tackat ja. =)

Cornelis myser med sin giraff.
Här ligger mitt hjärta och myser….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.