Jag håller mig fortfarande på mattan…

och det känns helt ok. Jag är dock lite missnöjd med att jag inte får in rutiner och alla måltider, men när jag äter så har jag ätit som jag ska. Men det måste bli mer ordning på det hela. Jag har exempelvis inte ätit lunch än, utan gick direkt på mellis när Fredrik kom hem. Nu är kl. snart fem och det är dags för middag. Vad det blir har jag ingen aning om, för jag har som vanligt inte planerat… men jag tror det blir grillad kyckling och något till, tjejerna får nog stekt potatis tror jag. Själv vet jag inte riktigt. Lite guacamole tror jag i alla fall, sen får vi väl se vad skåpen har att erbjuda. Troligtvis inte allt för mycket då vi inte har handlat på jättelänge…

Inte blev det någon promenad idag heller. När vi vart och lämnade tjejerna (med bilen) så åkte vi direkt hem och la oss, sen sov vi till halv två ungefär, ca 4 timmar. Cornelis fick lite mat där emellan… men annars så sov vi, och det var så skönt! I morrn blir det nog en promenad i alla fall för sen ska vi iväg till föräldragruppen och det känns så onödigt att klä av och på honom. Måste packa också, så att vi får med oss olja och sånt. Det är ju dags för omgång 3 av babymassagen. Vi får väl se hur det går. Det gick ju bra sist i alla fall.

Nu ska jag gå och slå av lite tid i köket så att vi åtminstånde får middag. Fredrik kommer väl snart hem också antar jag. Han har varit in till stan med bilen då vindrutetorkarna inte fungerar. Sen skulle han småhandla lite på vägen hem.

Motgångar får vissa människor att bryta samman, andra att överträffa sig själva.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.