Ja då var det lördagkväll…

och här sitter jag. Tjejerna ligger i sängen och kollar på film, C ligger hos pappa i soffan framför tv, och det är så trist… Jag vet inte varför det känns bara så tråkigt. Förmodligen för att F inte varit på något vidare humör idag… I vilket fall som helst så sitter jag och funderar lite över vad vi ska hitta på i morrn. Vi har inget som helst planerat. Jag tror jag ska ta mig en promenad innan frukost. Kanske rent av ställa klockan så att jag kommer upp. Låter kanske sjukt en söndag, men jag känner att dagarna bara försvinner annars. Jag ska ladda min telefon med en bra bok, och sen ska jag ge mig ut på promenad. Så får min man fixa frukost tills jag kommer hem. Det låter ju underbart! Så får det bli.

Idag har tjejerna varit på kalas hos Edvin, och vi passade på att handla under tiden, vilket känns bra. Det går lite snabbare utan barn. =) Och det känns skönt att skåpen inte är tomma längre…

Nu tror jag att jag ska göra grabbarna sällskap i soffan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.