Frukosten

idag blev kycklinggryta med paprika och jordnötter, rester från igår som jag hade tänkt äta till lunch. Vad det blir till lunch, är ett senare problem. Jag fyller ju som sagt år idag, och tanken är att vi ska fira mig i morrn, och då hade vi tänkt göra en smörgåstårta, men jag känner att jag varken har tid ork eller lust till det, är dessutom inte ett dugg sugen. Åt ju det förra helgen och början på veckan. Så jag funderar på om jag kanske helt enkelt bara ska bjuda på ostbricka… Vad tror ni om det. Massa feta goda ostar och så kex till de som vill ha, lite korvar och oliver, grönsaker och dipp…

2 thoughts on “Frukosten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.