Liten blir stor

I dag var det dags för föräldragrupp igen, men först så lämnade jag tjejerna på dagis, sen tog vi en sväng till Cathis och Alvin. C åt i stort sätt ingenting i morse, så jag köpte med mig lite gröt och puré, så när vi väl kom till Cathis så åt han med god aptit. Och han åt massor! Sen tog vi en promenad bort till Bvc, vi inväntade Sanita eftersom vi skulle ha gemensamt idag då talpedagogen var där. Sen hade vi visst tid för vägning och mätning, men det hade vi helt missat, men vi fick fixa det efteråt. Så nu har min lille Cornelis blivit hela 63,7 cm lång och väger 6740 g. Stora killen ju.

Tjejerna har vi tjafsat med idag också angående deras rum, men vi ska försöka städa det igen i morrn. Så att det blir fint till helgen. Sen kommer ju Wille och Michelle i morrn, så det blir fullt upp hela helgen antar jag. På söndag har ju tjejerna gymnastikuppvisning också, det ska bli kul. De har bjudit in farmor, farfar, viola och mormor och morfar. Måste leta fram Flisans gympadräkt också. Men det ska vi väl kunna fixa hoppas jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.