Fortfarande på banan…

Igår och idag har jag inte hunnit med alla mål som tänkt men jag har ändå ätit bra. Det känns helt ok. Och jag mår ju så mycket bättre när jag äter som jag ska. Förstår därför inte varför jag faller tillbaka då. Men jag har i alla fall inte gett upp och just nu så går det bra. I morrn ska jag göra muffins igen inför veckans frukostar, Sen tänkte jag göra en tonfiskgratäng och en soppa som jag tänkte frysa in, perfekt att ta fram till lunch.

Jag har gjort en liten lista inför i morrn.

ATT GÖRA:

 • Gratta Jessica
 • Vika resten av tvätten och lägga in den i garderoberna
 • Städa köket
 • Göra soppa och frysa in.
 • Göra tonfiskgratäng
 • Fixa tackkorten
 • Fixa kortet till Albin

ATT HANDLA:

 • Tomater
 • Bacon
 • zucchini
 • oliver
 • 800g laxfilé
 • blomkål
 • broccoli
 • paprika gul och röd
 • Champinjoner
 • Charlottenlökar
 • Svartpeppar
 • morötter

Sen blir det säkert något mer…

Nu är det i alla fall dags för bingen.

Mycket vill ha mera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.