Som vanligt

så sover alla i familjen. Barnen i sängen och maken i soffan. Själv har jag precis avslutat ett step up pass på 40 minuter. Det känns helt ok faktiskt. =) Men ska ta och fixa i ordning mig snart och krypa till kojs jag med.

Idag var jag först och lämnade tjejerna på dagis, sen en promenad och så blev vi lite sena så det var bara hem, och slänga i sig en snabbfrukost och sen iväg och hämta Fredrik för jag skulle till tandhygienisten kl. 11.30. Så när vi kommer in till stan så ringer hon och undrar vart jag är någonstans, då hade jag tid kl. 11. Men jag skyndade mig dit så vi hann i alla fall. Och det gick jättebra, hon var nöjd och jag är nöjd. =)

Sen var det en snabbis på stan. Skulle fixa present till svärmor som fyller på lördag och så godis och så till påskäggen… Det blev en snabbis till ÖB också.

Sen var det bara att hämta tjejerna på dagis, och så iväg till min farmor och fika, sen hem. Flisan och Fredrik gick till basketen och Cornelis sov som vanligt. Enda gången han varit vaken idag, var den timmen vi var hos farmor, och så korta små stunder, kanske 2 timmar sammanlagt. Han sover ju hur mycket som helst….

Nu är det dag att säga godnatt, det är påskkärringdags i morrn så jag har en hektisk morgon med att få iväg min kärringar till dagis. De ska gå på påskpromenad till Riagården och hälsa på gamlingarna.

God Natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.