Massor

med promenader har det blivit den senaste veckan. Jag vet inte om jag nämnde det tidigare men vi har en stegtävling på jobbet som jag är med i, så vi har gått mycket de senaste dagarna. Cornelis sover ju hela tiden, så han verkar gilla det också. =)

Cornelis
Cornelis myser i vagnen.

Annars så har det inte hänt så mycket. Wille och Michelle är här nu när de har sportlov och tjejerna är lediga från dagis och Fredrik har semester så vi går mest omkring och myser. Sover på tok för länge på mornarna och lägger oss alldeles för sent. Bara har det härligt helt enkelt. Grillat en massa har vi gjort också, finns det något mysigare???


Cornelis precis inkommen från en promenad, leker på sin lekfilt.

Nu ska jag ta min son och gå ner och kolla på tv.

2 thoughts on “Massor”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.