Rekord!

Idag slutade vi på hella 17447 steg och det känns så himla bra! Peter slog ju mig med 30 steg igår, men idag gick vi om honom med råge. Cathis och Alvin hängde med på vår promenad idag och vi gick upp förbi skämby bort mot kyrkan och sen in mot soptippen och bort över Riby och hem. Det blev en lång promenad men oj så skönt när man är hemma igen, men det känns i benen faktiskt.

Nu ska jag krypa till kojs och se om jag orkar ta  mig upp skapligt i morrn, skulle ju sova för ett par timmar sen hade jag tänkt…

Först dagens mat, inte jättebra, men helt ok i alla fall tycker jag.

Frukost: 1 avokado, en liten bit brieost, tonfiskröra på en burk tonfisk, en halv tomat, 1/4 lök, keso, majonäs och lite spenat.

Lunch: En Atkinsbar på promenaden och vatten.

Mellis: Rökt lax, en tomat och fetaoströra.

Middag: En atkinsbar, ja jag vet inte det bästa men det blev så struligt allting…

Mellis: En smoothie på 2 ägg, 2 dl meze yoghurt, hallon och lite sötningsmedel och en näve mandlar. Så gott!

2 thoughts on “Rekord!”

  1. Härligt! Med att vara ute och röra på sig.. men jag blir lite rädd när jag läser din diet. tror du äter på tok för lite.. tar du extra vitaminer? Tror du har behov av minst 100 gram protein varje dag, det får du ju inte med den dieten som du för??

    Räkna lite på det. Proteinet är ”byggstenarna” i kroppen, jätteviktigt för att bygga muskler och utan muskler får du inte upp förbrännningen och går heller inte ner i vikt lika bra (om det är det som är ditt syfte). Annars är det ju alltid bra att röra på sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.