Precis inkommen

från en härlig kvällspromenad med hela familjen. Jättemysigt, och jätteskönt så här efteråt. Barnen ligger och sover och jag sitter nu njuter av en ruta mörk choklad. Det är jag värd. Idag har jag faktiskt slagit rekord igen, känns jättebra! Då kanske jag kan ta det lite lugnare i morrn…  😉21607 steg blev det faktiskt idag. Filippa cyklade med mig på min långa promenad, och hon var så duktig. Min lilla tjej. Fyller 5 i juli och har idag cyklad över 1 mil. Det tycker jag är bra gjort med hennes små ben, på den lilla lilla cykeln. BRAVO Älskling!

Men nu är jag trött och ska faktiskt gå ner och lägga mig.

God Natt på er alla!

Frukost: 1 avokado, en ganska stor bit bakad brieost, 4 skivor bacon,en hel del keso, och några tomatskivor.

Lunch: En smoothie på 2 ägg, 2 dl meze yoghurt, hallon, linfrön och lite sötningsmedel, en näve hasselnötter.

Mellis: En atkinsbar på väg hem från Eskilstuna.

Middag: Två stora hemgjorda hamburgare i sallad, med majonäs, lök, ost, tomat och fetaoströra.

Mellis: En bit mörk choklad. (Blev tvungen att dela med maken.) 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.