För en stund sen kom jag in

från en härlig kvällspromenad med hela familjen. Jättemysigt, och jätteskönt så här efteråt. Barnen ligger och sover och jag sitter nu njuter av en ruta mörk choklad. Det är jag värd. Idag har jag faktiskt slagit rekord igen, känns jättebra! Då kanske jag kan ta det lite lugnare i morrn…  😉

21607 steg blev det faktiskt idag. Filippa cyklade med mig på min långa promenad, och hon var så duktig. Min lilla tjej. Fyller 5 i juli och har idag cyklad över 1 mil. Det tycker jag är bra gjort med hennes små ben, på den lilla lilla cykeln. BRAVO Älskling!

Cornelis var med också, men han sov mesta tiden som vanligt med andra ord. Han är så himla snäll min lille son. Säger inte mer än nödvändigt. Hur nöjd som helst med livet. Han fick lite banan för första gången idag, det var färdkosten vi hade med oss och vatten. Det var väl sådär, han åt inga mängder direkt. Men Flisan åt ju varken banan eller potatismos förrän hon var 2 så…  han har väl tid att väja sig…

Annars så äter han bra. En skål gröt till frukost med fruktpuré. Grötpulver ca 1.5 dl. Sen äter han lunch vid 12, då blir det en halv burk mat och en halv burk morötter. Gillar han inte maten så kan man blanda ut den med lite morot så går den ner hur bra som helst. Sen 150 ml välling vid 15, lika mycket gröt igen vid 18, och så 120-150 ml välling vid 20 innan läggdags. Sen sover han hela natten och vi äter väl frukost mellan 8-10 nån gång. Han vaknar mellan 7 och 8 och bajsar. =)

Nu ska jag ta lillprinsbus med mig ner i sängen för jag är TRÖTT! =)

God Natt Alla

6 thoughts on “För en stund sen kom jag in”

  1. Halloj !

    Precis så där äter julia med..

    Lika rutiner m.m..

    Jisses vad du är duktig på att gå… över 20000 steg.. ja där ligger jag i lä.. ha de toppen i vårvädret..

  2. Härligt med promenader, måste bli bättre på det själv… vi testade morotspuré första gången idag och det gick verkligen hem, ca 2/3 av burken gick ner, och typ 1/3 runt omkring 😛 Tänker på den fina bilden på Cornelis i bumbon med morot över hela sig, så var det nästan här idag. Helt omöjlig var den ju den där morotspuréen, kladdade som inget annat. Men men, så länge dom äter så 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.