Alvin dopad

Idag var vi i Mariefred på barndop, det var Cornelis kompis Alvin som dopades. Det gick smidigt. Har nu varit i Mariefred 4 dagar i rad. Det är väl ungefär lika många gånger som på ett halvår annars. =) Men nu när det är fint väder så hoppas jag på att kunna promenera dit lite mer, det är 7 km och en ganska lagom strecka. Vi får väl se hur det känns att gå fram och tillbaka någon dag.

Annars så stannade vågen på -0,9 den här veckan och det får jag väl vara nöjd med antar jag. Även om det inte känns som någon förändring. =) Men det är ju faktiskt nästan ett helt kg.

Jag ska försöka komma igång och träna lite styrka också. Även spola av svärmors gamla träningscykel som står här ute på altanen och köra lite. Det är skönt att man känner att man vill träna mer, även om jag tycker det är lite tråkigt med promenader, så är det ju så fruktansvärt härligt nu när det är så fint väder.

Maten går bara bra. Det är ju så perfekt nu när man kan grilla. Jag ÄLSKAR att grilla! Det är bara så mysigt!!! och så gott!

Nu ska jag se om jag hittar något gott att äta på torsdag då vi ska grilla med våra vänner innan vi ska titta på brasan…

2 thoughts on “Alvin dopad”

 1. Mariestad – är ju nästan hos mig… =)

  Matsäck… Tja… omelettrulle, ägg/räkor/majonäs, *funderar* står lite still i tankeverksamheten. Är det jag kommer på nu.

  Tack!! Älskar att pyssla med kort, ATC, scrapbooking etc. Men tiden räcker inte alltid till här heller.

  0,9 är ju ett kanonbra resultat!!! Alla bäckar små…. Tänk 10 veckor med ett sånt bra resultat! Grattis !!!

  Nu ska jag ta och läsa lite på golf.se och se om jag får lite tips, sen plugga italiano – har sista lektionen i morrn kväll.

  Kraaaaam

 2. Italiano är himla skoj. Vi åker ner dit ungefär vartannat år. Ljuvligt. Ska läsa nästa år med och nästa sommar ska vi åka ner igen. =)

  Hoppas du får en trevlig helg.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.