Dop i dag.

Idag har vi varit på Alvins dop i Mariefred. Tjejerna fick vara hos mormor och morfar. Så det var bara jag och Cornelis. Han sjöng så fint i kyrkan, och för första gången så såg jag att han ruskade skallran han hade. Så himla söt. Han var så fin i sin nya kortärmade skjorta och snickarbyxor. Han hade även sina skor på sig så klart, men han har en teknik som heter duga när det gäller att sparka dem av sig… 

Fredrik var väl måttligt road, han kände ju absolut INGEN på dopet, jag kände ju i alla fall Cathis, Alvins mamma, så jag förstår honom. Det är lite jobbigt när man inte känner någon… Men det gick bra.

Annars så händer det väl inte så mycket. Det är ju helt underbart väder nu, har varit varmt i flera dagar. Idag över 20 grader, hur härligt som helst. Hoppas att det håller i sig över Valborg också.

Nu är det läggdags igen, i morrn ska vi till kyrkis och leka lite.

NATTI!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.