Mums

MiddagenDagens middag blev lite småplock av diverse rester mm. Det här är min tallrik, en bit gratinerad brieost, pastrami, oliver, tzatziki, avokado, mozzarellaost och lite rödlök. Så mumsigt med lite småplock tycker jag. Perfekt för det finns oftast något till alla. De andra åt även, stekt ägg, grillat kött, nån rökt medvurst av något slag, så hade vi några små minitortillabröd som barnen fyllde med kött och tzatziki. Till det serverades det vatten, och Fredrik tog ett glas vin, det hade varit gott, men det går ju bort nu när jag inte bara är jag längre. 😉 Däremot ska jag faktiskt gå och hämta mig mer vatten… Eller om jag ska be min söta make kanske. Han fixar tydligen sötisen.

I LOVE YOU BEAUTY!

3 thoughts on “Mums”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.