Tack än en gång Starlight!

Jag vet!!!

Jag har varit så dålig på att uppdatera. Men jag gör det nu. Det går bra. Jag hade en viktuppgång den här veckan, vilket inte är kul alls, men jag vad det beror på och jag kommer inte att göra om det. Jag tog paus en dag som resulterade i två till slut. Så himla dumt för jag var egentligen inte sugen, men gjorde det ändå för att jag bestämt mig för att jag fick innan. Så onödigt. Nu ska jag följa mig själv och kroppens vilja istället för jag vet att jag får sota för det annars.

Mitt mål är ju att gå ner i vikt och det vet jag att jag gör om jag äter som jag ska. Dessutom så mår jag så fruktansvärt mycket bättre, har mer ork och är gladare. Har slopat kolhydraterna helt den senaste tiden, ja näst intill i alla fall lite får man ju alltid i sig, men målet är att äta så få som möjligt. Och det känns bara positivt! Jag har mer och mer ökat på fettmängden och följer väl lchf-kost mer och mer, tack vare Starlight som imponerat mig mycket med sin blogg, och sina kloka ord!

I förrgår hittade jag även Annas blogg som jag inte kan slita mig från, kan hon så kan jag! Så enkelt är det. Det måste det vara.

Nu ska jag snart dricka lite nybryggt kaffe och fortsätta läsa… Nu kör vi!!!

One thought on “Tack än en gång Starlight!”

  1. Go du är !!!!! *kramar om* Är glad att jag inspirerar dig. Du vet ju att du kan, eller hur?? =)

    Här är det sisådär idag. Mår pyton. Du får läsa min blogg sedan, ska uppdatera med några inlägg ikväll.

    Kram Starlight

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.