Vilket jävla system!

Jag är så arg så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Jag har mina barn på allmän förskola, barnen har ju alltså rätt att gå där 15 timmar i veckan nu när jag är hemma med C. De kommer dock inte gå där under hela juni juli och augusti. Likt förbannat så ska jag betala fullt för dessa månader då. Vilket jävla skitsystem. Jag har annat att lägga mina 2000 kr på… ok om dom var där… då kan jag förstå, men bara för att jag har förskoleplats så gäller inte det som om jag inte hade det, det är ju helt sjukt… Åh vad ärg jag är nu!

6 thoughts on “Vilket jävla system!”

 1. Sverige i ett nötskal helt enkelt.

  Finns många sådana ekonomiska system hos våra kära myndigheter tyvärr.

  Kolla bara underhåll hos försäkringskassan.

  Dom kolla vad du tjänade för 2 år sen.

  Kul för den som blivit arbetslös och lever på a-kassa nu och som tjänade bra för 2 år sedan.

  Hur ska han ha råd med att betala sitt underhåll då?

  Så jag förstår ditt agg nu.

 2. Konstigt..man ska inte betala för dom månader barnen ej är där..jag behöver inte betala iallafall..slå näven i bordet..låter jävla lustigt!

 3. Men vad konstigt. Här är det gratis!!!(alltså endast allmän förskola). Jag betalar bara för den stora killens fritids ca 400 kronor i månaden.

  Jag fick ringa och ändra för Ida som går på dagis. Hon hade 15 timmar för att jag är mammaledig, men sen ändrade jag till endast allmän förskola, och det är gratis. Men då får man inte ha dem på loven. Tidigare betalade jag nog nån tusenlapp tror jag. Kolla så att du verkligen har bara allmän förskola så att de inte har satt er på taxan för ”föräldralediga”. Det är olika avgifter. Här där jag bor (Umeå) så är det gratis i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.