Jag vill INTE!

Vilken underbar dag det är idag. Solen skiner, tjejerna är ute och leker med grannarna och jag och Cornelis sitter här ute på altanen och bara har det bra. Tänk att han har blivit ett halvår redan. Tiden går alldeles för snabbt. Jag vill inte! Låt mig hänga med lite… Stanna upp och hinna känna efter… I helgen så satt han själv för första gången en kort stund utan att falla ihop som en fällkniv, och han är så lycklig när han sitter… På fredag så är det dags för läkarbesök och halvårskollen. Vi får väl se om han blir godkänd. Det är ju inte riktigt så att han vänder sig om än. Jag vet ju att han kan om han vill, men han är väl så nöjd helt enkelt av att ligga som han ligger. Antingen på rygg eller mage…

Usch vad jag hatar getingar! Jag verkligen HATAR dem. Alldeles nyss så kom det in en STOR geting på Altanen så jag var tvungen att flytta in oss. Den är 3-4 cm lång och skitäcklig! Vi hade en sån här förra helgen också, vet inte var dom kommer ifrån. åhh jag ryser. Jag är livrädd för dem.  Jag har en bild på den faktiskt vänta ska ni få se, nu är den ju lite ihopkrupen så den ser inte fullt lika lång ut…Bilden är väldigt oskarp då jag bara hade mobilen till hands.

DSC00670.JPG 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.