Tyvärr

Den här helgen har varit katastrof den också, och jag vet inte riktigt varför jag har valt som jag har. Men det har jag gjort och det får jag sota för nu. Det känns skittrist! Faktiskt. Och jag har mig bara själv att skylla. Jag måste prioritera mig själv. Och det ska jag fasen göra också! Grejen är att jag faller när det inte är inplanerat och jag vet det ju själv så varför planerar jag inte då. Ja tiden räcker inte alltid till, och sen så har det väl en hel del med att göra hur pigg man är också. Men jag har ätit en bra frukost. Fil och nötter och 3 ägg. Nu är det dags för lucnh. Vi har inte varit och handlat än så jag ska se vad huset har att erbjuda, tyvärr inte så mycket är jag rädd. Men något ska vi väl ha i alla fall. 😉


KRAM så länge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.