Ytterligare en dag

att lägga till historien… Ingen perfekt matdag idag heller då det var väldigt tomt i skåpen, men nu har vi varit och handlat så i morrn har jag ingen ursäkt alls. Det ska bli så skönt att komma igång på riktigt igen. Sen tänkte jag försöka mig på en liten promenad i morrn också. Hoppas att det blir lika härligt väder som idag.

Jag har även beställt Sten Sture Skaldemans nya bok, GI-noll, hoppas den kommer snart…

bok-gi-noll-kok.jpg

Men jag beställde från Adlibris och dom brukar ju vara ganska snabba… Jag riktigt längtar! Bläddrade lite i den idag när vi var och handlade… Ska bli skoj. =)

One thought on “Ytterligare en dag”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.