Molnen börjar hopa sig

Men det gör inget.

Det är även lunchdags, jag har precis gjort i ordning några skinkrullar med avokado, fetaost och rödlök, Lilla C fick en tallrik med fetaost… Sen är det nog middagslur tror jag. Jag är så fruktansvärt trött! och min lille C också…

Jag trodde det skulle bli rester över från frukosten men det blev det inte. Vi åt nämligen ägg och tonfiskröra, och så några korvbitar. Tjejerna åt tonfiskröra så det stod härliga till. Flisan fick även i sig två stekta ägg och Filippa ett kokt. Så de står sig nog bra. =) Tycker det är synd att de inte får bättre skolmat än vad det är dock… men det ä rju inget jag direkt kan påverka så jag får göra vad jag kan här hemma…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.