Nakenbad

Vilken underbar dag! Tjejerna dukade fram frukost själva i morse och hade picknick på gräsmattan. Så härligt. Själv så hann jag inte riktigt med då det tog lite tid att fixa bacon och smoothie som jag åt till frukost. Men gott var det. Till lunch så blev det den sista köttfärssoppan som blev kvar. Och nu sitter jag och väntar p å att kycklingen ska bli klar. Min make sitter och grillar ute i solen, själv så sitter jag brevid Cornelis som äter sin kvällsvälling, lite tidigt, men jag tror han somnar snart, har inte sovit mycket alls idag.

Vi tog en sväng till mormor och morfar och badade också, Cornelis fick bada i badbaljan, han var så söt. =) Min lilla nakenfis…

Sen blir det nog lite fotboll tror jag. Kanske lite allsång först, man vet aldrig. Måste fixa inbjudningar till Filippas kalas också, kom på att hon fyller snart. Det är ju hennes första egna kalas någonsin och det måste bli bra! Hon fyller ju faktiskt 5 och då hade Stortroll redan haft flera kalas… Men det är ju så knasigt när hon fyller mitt i semestertider, men i år har jag lovat att det i alla fall ska bli av.

Nu sover Lill Prins Bus, och Fredrik har fått en kall alkoholfri drink så han inte smälter bort kraken. Det är varmt. =) Härligt! Tjejerna har redan ätit middag, vi tog en snabbis in till öb, och Mc D på vägen hem. De är mätta och belåtna och är ute och leker. Det är så härligt när det är sommar, man vill liksom inte gå och lägga sig…

2 thoughts on “Nakenbad”

  1. Åh, vad härligt det låter. Jag har också en liten en som just nu ligger och snusar gemte mig. Fast han har åkt på öroninflammation stackarn. Så det blir nog inte mycket badande för honom den närmsta tiden.
    kram n

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.