Innan natten kommer

Vilken underbar dag! Tjejerna dukade fram frukost själva i morse och hade picknick på gräsmattan. Så härligt. Själv så hann jag inte riktigt med då det tog lite tid att fixa bacon och smoothie som jag åt till frukost. Men gott var det. Till lunch så blev det den sista köttfärssoppan som blev kvar. Och nu sitter jag och väntar p å att kycklingen ska bli klar. Min make sitter och grillar ute i solen.

Ja det var ju nu några timmar sen vi åt, och jag orkade inte ens äta upp min filé, men gott var det och till den åt vi fetaoströra… Det var ett tiotal filéer så nu har jag mat ett tag i alla fall. Tror det blir kyckling till lunch i morrn. Sen får vi grilla fläskfilë eller biff till kvällen hade jag tänkt. Men vi får se,, just nu ska jag bara gå och lägga mig…

Natti Natt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.