I'm still going strong…

Idag har jag varit i Nyköping med min man och vår lille son. Tjejerna är hos mormor och morfar och kommer inte hem förrän tidigast i morrn. Idag har de varit till Furuvik och myst. Vi har bara strosat omkring. Vi delade på en räkmacka och drack cola light. =) Jag åt räkorna, ägget och majonäsen och Fredrik åt den gigantiska mackan men resten av grönsakerna. Jag hoppas att det inte blev för mycket kolisar i den lunchen.

Nu har vi precis ätit middag. Vi grillade. Eller rättare sagt min man grillade. Marinerade Tigerräkor och fyllda biffar med ost och grön chili. (Jag fullkomligt ÄLSKAR grön chili), och ett par med gorgonzolaost. Till det åt vi hemgjord bearnaissås, och så en bit brieost det var jättegott! Jag har även två hallon här som jag ska mumsa på om en stund. Sparar resten till tjejerna när dom kommer hem, så kan dom plocka…

One thought on “I'm still going strong…”

  1. You Go Girl !!!!
    Bara att köra vidare så som du börjat så fixar du det ska du se !
    Du får komma hit så får jag fota dig i vår studio =) =) =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.