Söndag 19.07.09

Idag har vi varit på Kalas hos Amanda, det var bra. Jag var inte ett dugg sugen på fikat, utan det räckte jättebra med bara kaffet. Nu sitter jag och väntar på att någon ska hämta lite vatten åt mig, men det får jag väl säkert göra själv. Tjejerna sitter och har lite myskväll med godiset de köpte igår, och Filippa och Fredrik sitter och spelar Super Mario Bros 8-bitars. Vi har precis ätit lunch. Ja jag vet det kanske blev lite förskjutet idag. Vi sov väldigt länge så det blev lite knas. Men jag ska äta lite laxspett sen senare för jag var inte så sugen på det vi åt nu, ska försöka få tjejerna i säng först. Cornelis sover här bredvid i soffan… Det har blivit sent flera kvällar i rad nu. Det kostar att ligga på topp…

Maten går fortfarande bra. Jag var ju lite oroligt att jag inte skulle kunna ha jeansen som jag skickade efter, men det kunde och tyvärr så börjar de redan bli för stora, tur att dom inte kostade så mycket. =) Jag får väl försöka hitta ett par nya så småningom… Känns som att jag kanske ska vänta lite, jag får försöka leta reda på skärpet som jag vet ligger någonstans. Nu ska jag i alla fall natta mina barn, sen ska jag kolla till spätten och vända på dem i marinaden och hämta lite vatten.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.