Jag ligger fortfarande…

Aet protein i det, men bättre än ingenting. Fredrik och tjejerna åt hamburgare på vägen, jag fick lite colalight. =) mycket protein i det, men bättre än ingenting. Sen nu i kväll så hade vi lite myspys med lite plockmat. Räkor, ägg, majonnäs, ostchips, korv, de andra åt även tortillapizza och lite kex. De slog till på stort med en munk till efterrätt också.

I morrn var det tänkt tonfiskröra till frukost, men det blir räkor, jag har massor med räkor över, sen till lunch vet jag inte riktigt. Sen blir det kräftor på kvällen i alla fall… Mums! Nu har även maken min somnat i soffan, så jag ska ta och packa ihop här tror jag.


Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.