Lilla Plutten!

Vi som haden en sån lugn och härlig förmiddag här. Cornelis var lite hängig, och låg och sova nästan hela förmiddagen, åt lite välling men det var allt. Frammåt halv tre började han vrida sig och skrika och var jätteledsen, det höll i sig i ett par minuter varje gång och kom var 5:e till var 10:e minut. Jätteläskigt var det, han var verkligen helt förstörd och där i mellan så försökte han sova… Vid halv sex så fick han en alvedon, och Fredrik ringde sjukvårdsupplysningen, de tyckte vi skulle åka in med honom, så det var bara att lämna tjejerna hos mormor och morfar och sen åka. Det tog ju ett tag innan vi kom iväg, men när det väl var dags så var han hur pigg som helst. Men vi åkte i alla fall in och läkaren konstaterade att han hade ont i halsen och undrade om någon annan i familjen haft det också. Filippa har ju haft det ett par dagar så det är väl hon som har smittat honom antar jag. Och i och med att han hade ont i halsen så ville han ju inte äta, och när han inte åt så fick han ju ont i magen… nu sover dock alla, och jag hoppas att han är lite piggare i morrn.

Det är ju skostart för Flisan, eller förskoleklass om man ska vara noga, men för henne så är det skolan. Och Filippa trollet ska på inskolning på sin nya avdelning. Sen är det full fart igen…

One thought on “Lilla Plutten!”

  1. Stackarn 🙁 Sophia har också haft ont i halsen, när hon var runt tre månader tror jag. Eller hon var nog iaf tjock i halsen, kunde inte riktigt svälja. Hostade upp slemklumpar.. usch, otäckt var det… Men tur att det inte varar så länge iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.